Qui sóc i què trobareu en aquest bloc?

El meu nom és Sílvia i sóc una sociòloga falduda, és a dir, d’Ulldecona,  i fotògrafa que intenta aportar el seu granet d’arena en tot allò que ajude a millorar la nostra societat.

Llicenciada en sociologia (UB) i màster en demografia (Centre d’Estudis Demogràfics-UAB). Actualment, becària del Departament de Teoria sociològica, Filosofia del Dret i Metodologia de les CCSS de la UB on començo el llarg camí per realitzar un doctorat. També sóc secretària d’organització de Joves en Sociologia, membre del Col·lègi de Politòlegs i Sociòlegs, i formo part de la junta de l’Associació Catalana de Sociologia.

La meua trajectòria política i social sempre ha estat vinculada als joves i al territori i a més de participar en diferents plataformes i associacions com la Plataforma en Defensa de l’Ebre o el Centre d’Estudis d’Ulldecona, sóc militant de les JERC i d’Esquerra i la Secretaria Nacional de la Dona de les JERC des de març de 2011.

Així en aquest bloc trobareu una miqueta de tot això. El vaig decidir crear com un punt de trobada entre els meus interessos i un espai per expressar i donar a conèixer el que m’interessa, el que penso i el que vaig fent, en definitiva, per fer-vos arribar la meua mirada sobre tot allò que observo.

Obsessió per mirar, i per fer-ho fixant-me amb els detalls, que em ve de la fotografia, afició que tinc des de xicoteta.

Costum per analitzar tot allò que passa al meu voltant que em ve de la sociologia, la meua professió que m’ajuda a construir el meu camí dia a dia.

I finalment en Intensitat, tal i com visc les coses, que em ve de la meva faceta político-social, lluita iniciada de ben joveneta i la qual dóna sentit a tota la resta de coses.

Espero que el passeig per aquestes pàgines us agradi i vulgueu tornar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s