La criminalització de les idees

Aquest post havia d’anar dedicat al món universitari, arran de la publicació de l’estudi Impactes de les Universitats Públiques Catalanes a la Societat, però s’han produït uns fets que demanen deixar per més endavant el tema universitari.

Bé, doncs, ahir tots vam poder veure com en el programa de TV3 Els Matins, durant la realització d’un reportatge sobre els BRIMO (Brigades Mòbil dels Mossos d’Esquadra), aquests feien servir material de les JERC per simular càrregues policials en manifestacions. Fins i tot es mostrava com els “suposats militants” llençaven còctels molotov i ampolles als agents i en ferien un.

Poc ha tardat el Govern dels Millors, i concretament el cap visible del departament de Defensa Felip Puig, a començar a criminalitzar els que sempre hem estat lluitant per la llibertat des de la única via possible, la democràtica. Les JERC fa molt temps que treballem per uns Països Catalans lliures com a punt de partida per la construcció d’un país socialment just.

Des del departament d’interior s’han afanat a treure importància al tema i a dir que no s’ha fet “expressament”,  fet que em fa preguntar: Que hauria passat si, durant el mandat de l’anterior govern, s’haguera utilitzat una pancarta de, per exemple, les JNC per fer aquestes mateixes pràctiques? I a sobre ho hagueren emès per TV3? Digueu-me malpensada, però crec que hagueren posat el crit al cel (mai millor dit).

Les JERC som i continuarem sent ferms als nostres ideals, de llibertat i igualtat i no permetrem que ningú intenti embrutar la nostra feina. Com ha dit el nostre portaveu, Gerard Gómez, avui al programa Els Matins “Som radicals en les nostres idees, però no en la forma”.

Visca les JERC!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s